Foto Ersmarker » Fotoblogg för Foto Ersmarker

Om oss

Vi är ett par fotografer som bor och arbetar i Malmö-trakten. Fotografering är vår passion! Vi har stor erfarenhet av att fotografera barn och husdjur, men vi fotograferar det mesta och har alltid något projekt på gång.
Ett porträtt är världens finaste present. Det blir bara bättre och bättre och bättre med åren. Så tänk efter – vem vill du ha ett porträtt på? Skulle du vilja ge bort ett porträtt? Hur vill du att ditt porträtt ser ut? När du bestämt dig, är det bara att kontakta oss och beställa en tid!

Studenter, brudpar och familjens nyfödda är det många som vill föreviga. Lika roligt eller kanske roligare är det att fånga vardagen. Vi strävar efter att det ska vara en trevlig upplevelse att bli fotograferad av oss. Det kanske tar lite längre tid, men kameran ljuger inte. När man trivs och känner sig bekväm framför kameran syns det på bilderna. Du får gärna komma precis som du är – finkläder är absolut inte nödvändiga. Känslan i ett porträtt hänger inte på kläderna.
Som porträttfotografer är vi vana att arbeta med barn och djur. Det är deras uttryck, sätt och personlighet vi vill fånga. Med en nypa tålamod blir det oftast väldigt uttrycksfulla bilder, och skulle ett barn vägra låta sig fotograferas löser vi det på ett sätt som fungerar för alla. Det kan dock vara bra att ha med favoritleksakerna.